fredag 25. april 2008

Vårt første innlegg..

Etter mange år på utkikk etter hus og tomter var vi heldige og kom over en flott tomt på 2 mål med nydelig havutsikt i skjærgården på vestlandet. Er nå snart 2 år siden vi startet fradelingsprosessen av tomten og byggeløyve fikk vi i rett før påske -08.

For en liten uke siden startet entreprenøren med å grave av tomten og er nå bortimot halveis ferdig. Det er er forholdsvis stort prosjekt til en enebolig å være da nesten 1.5 mål skal skytes og masseskiftes. Vi har tegnet huset selv og vil pga tomtens størrelse og plassering (les værhardt) har vi valgt å gå for et hus på et plan. Totalareal på huset blir ca 270m2 men utformingen av huset gjør at det vil dekke ml 400 og 500m2.

Vi har funnet leverandører på alle tjenester og skriver kontrakt med dem fortløpende etter hvert som det nærmer seg oppstart for deres arbeider. Skriver kontrakt ihht NS8406 med alle sammen. Dette gir en ekstra trygghet både for oss og for entreprenør.

Vi står selv for prosjektering og administrering for hele prosjektet og mye av arbeidet skal gjøres som egeninnsats. Totalbudsjett for nøkkelferdig hus er 3 mill. Vi krysser fingrene.

Utsikten fra stuen














Tomten














Slik ser det ut nå.














Tegninger

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar